Ingredienser:
Pajdeg:
3 dl vetemjöl
2 msk strösocker
125 g smör
1 ägg
Fyllning:
300 g hallon
50 g smör
3 dl cocosflingor
1 ägg
1 dl strösocker
75 g vit choklad
Gör så här:
Blanda ihop alla ingredienser till pajdegen till en grynig massa. Låt stå i kylen ca 30 minuter och förgrädda sedan i ugn 10 minuter på 200 grader.
Smält smör till fyllningen och tillsätt cocos. Vispa ägg och socker vitt. Blanda samman smörblandningen med äggblandningen. Fördela hallonen i pajskalet och häll cocossmeten över. Grädda i 30-35 minuter. Strö på hackad vit blockchoklad. Gratinera 4 minuter på 250 grader tills chokladen smält.
torsdag 19 februari 2009
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar