4 p
800 g lax ooch sejfile,3 cm stora tärningar
2,5 dl matlagningsgrädde
4 dl vatten
2 msk hummerfond
8 st potatisar
1 st skivad purjolök
1 st stjälk selleri(utesluts om man inte gillar selleri)
0,5 st fänkål
8 st champinjoner,i bitar
salt
peppar
timjan
dill
servera med räkor och knäckebröd
Koka upp grädde,vatten och hummerfond i en gryta.
Tillsätt potatisarna i bitar och koka dem mjuka,ca 5 min.
Lägg ner purjo,selleri,fänkål och champinjoner. Koka upp.
Tillsätt fiskbitarna och låt sjuda ca 3 min, Smaksätt soppan med kryddorna.
Toppa med räkor och servera med knäckebröd
fredag 7 december 2012
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar