onsdag 22 april 2009

Färsiga frallor

5-6 runda småfrallor
400g köttfärs
1 liten purjolök
matfett till stekning
2 köttbuljongtärningar
1 dl vatten
1 krm curry
1 krm chilipeppar
1 krm svartpeppar
1 tsk paprikapulver
salt
ett par teskedar torkade örtkryddor
5-6 små ägg
riven ost

Skär lock av frallorna och gröp ur det mesta av innehållet.(Torka urgröpet och locken till ströbröd)
Stek färsen i matfett ,mosa sönder färsen i smulor under stekningen med en gaffel,
Ansa purjon och skär i tunna ringar,blanda i färsen tillsammans med vatten och buljongtärningar
Låt koka i 10 min. Krydda och smaka av.
Fyll färsen i bröden och knäck ett litet ägg ovanpå. Strö sist på rikligt med riven ost.
Gratinera i 200 grader tills de fått färg och äggvitan stelnat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar