port 4
Ingredienser:
Pajdeg:
100g margarin
2 dl mjöl
2 msk kallt vatten (inkl. ½ tsk ättiksprit)
Fyllning:
300 g köttfärs
1 gul lök
1 msk margarin
1 tsk salt
2-3 tsk soja
2 msk svensk senap
2 msk fransk senap
1½ burk keso
ca 2 dl riven ost
Gör så här:
Sätt ugnen på 250 grader.
Blanda alla ingredienser till pajdegen. Knåda ihop och tryck ut i en ugnssäker form.
Nagga och förgrädda pajdegen ca 5 min.
Skala och finhacka löken. Bryn lök och köttfärs.
Blanda i salt, soja, senap och keso. Häll det i pajskalet. Strö över den rivna osten.
Grädda i ugn i ca 20 min.
Låt pajen svalna i ca 10 min före servering.
Serveras med grönsallad
lördag 10 januari 2009
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar